tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post4732427100703259740..comments2023-12-08T18:26:21.666+02:00Comments on Diverse: Tort cu jeleuriDumitruhttp://www.blogger.com/profile/12336804574544020264noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-31312479514711681992010-03-27T15:46:07.752+02:002010-03-27T15:46:07.752+02:00Panseluto, avea cindva, dar de citiva ani n-am mai...Panseluto, avea cindva, dar de citiva ani n-am mai vazut in vinzare.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-80651441671721235342010-03-27T02:38:19.634+02:002010-03-27T02:38:19.634+02:00imi place tortul asta.nu stiam ca dr oetker are si...imi place tortul asta.nu stiam ca dr oetker are si jeleu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-31864650603078841852009-01-18T23:44:00.000+02:002009-01-18T23:44:00.000+02:00Tutihami (scuze, nu-ti cunosc numele), stiu proble...<B>Tutihami</B> (scuze, nu-ti cunosc numele), stiu problema, am patit-o si eu. Ca sa nu se mai intimple, trebuie sa fie o diferenta cit mai mica de temperatura intre gelatina si frisca. Adica: gelatina topita o racesti pina la temperatura camerei, iar frisca batuta sa nu fie chiar de la gheata. Se toarna gelatina incetisor in frisca, batind continuu cu mixerul. Bafta data viitoare!Natihttps://www.blogger.com/profile/15951740663643910182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-17137388068244483942009-01-18T23:38:00.000+02:002009-01-18T23:38:00.000+02:00Felicitari pentru Blog!Foarte apetisante retetele!...Felicitari pentru Blog!<BR/>Foarte apetisante retetele!<BR/>Am o intrebare referitor la tortul cu jeleuri. Cand am incercat sa omogenizez jelatina mea s-a intarit si s-a facut gogolosi in loc de a se omogeniza cu frisca. Stii cumva cum se poate evita problema?tutihamihttps://www.blogger.com/profile/13167917638223405444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-83188037328098672622008-11-02T18:35:00.000+02:002008-11-02T18:35:00.000+02:00Merci, Ginette, pentru comentariu si pentru apreci...Merci, Ginette, pentru comentariu si pentru aprecieri. E cam modest blogul meu in retete, in comparatie cu al tau si multe altele de pe net. Scriu si eu cind am timp si chef. :-)Natihttps://www.blogger.com/profile/15951740663643910182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-71228896729317829322008-11-02T18:19:00.000+02:002008-11-02T18:19:00.000+02:00Excelent, de revista !! Imi place blogul tau caci ...Excelent, de revista !! Imi place blogul tau caci ai retetete deosebite. Felicitari !!!Ginettehttps://www.blogger.com/profile/04648664172695159344noreply@blogger.com