tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.comments2023-12-08T18:26:21.666+02:00DiverseDumitruhttp://www.blogger.com/profile/12336804574544020264noreply@blogger.comBlogger675125tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-28760496280675119682017-01-22T12:56:39.372+02:002017-01-22T12:56:39.372+02:00Este o reteta minunata. De fiecare data cand o fac...Este o reteta minunata. De fiecare data cand o fac diapar briosele imediat :))SimpluSHOPhttps://www.blogger.com/profile/09826771236575219253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-37348249335023611072016-09-11T09:58:08.218+03:002016-09-11T09:58:08.218+03:00Delicious...Delicious<a href="http://08v.org" rel="nofollow">.</a><a href="http://bb238.com" rel="nofollow">.</a><a href="http://kaaa.cc" rel="nofollow">.</a>小茉https://www.blogger.com/profile/11186075281093267329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-48803356733623766012016-06-11T19:36:35.940+03:002016-06-11T19:36:35.940+03:00Corina, în reţetă e vorba despre linguri fără vârf...Corina, în reţetă e vorba despre linguri fără vârf. Nu înţeleg de ce are miros puternic de amidon prăjitura, am pregătit de nenumărate ori fursecurile Alfajores (există reţeta aici pe blog), unde cantitatea de amidon este mult mai mare ca aici, şi tot nu se simte mirosul.<br />Ce fel de amidon ai folosit, din porumb sau cartofi? <br />Ai putea să înlocuieşti amidonul cu făina, n-ar trebui să se schimbe prea mult. Amidonul dă un gust mai fin, ăsta e rostul lui aici. Şi în unele sosuri se foloseşte amidon în loc de făină, în acelaşi scop.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-18353111946316525182016-06-08T08:58:47.905+03:002016-06-08T08:58:47.905+03:00Buna. Am facut si eu prajitura, dar are un miros p...Buna. Am facut si eu prajitura, dar are un miros puternic de amidon. In reteta e vorba despre lingura sau lingurita de amidon? Daca il inlocuim cu faina, prajitura are acelasi aspect si gust? Se poate de folosit si tava de sticla? Multumesc multAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09449945409483341532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-72938559024472160182016-04-26T15:19:00.739+03:002016-04-26T15:19:00.739+03:00arata foarte bine,de Paste il voi incerca si euarata foarte bine,de Paste il voi incerca si euverohttps://www.blogger.com/profile/10919090313626986106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-76691442599901850662015-05-06T21:21:55.544+03:002015-05-06T21:21:55.544+03:00Codruta, din pacate, nu stiu, n-am mai fost demult...Codruta, din pacate, nu stiu, n-am mai fost demult prin zona. Insa am inteles ca acum laptele condensat este mult mai usor de gasit decit la vremea acestei postari. Se poate gasi in hypermarketuri, sau pe site-ul delatte.roNatihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-29825366190980888402015-05-06T20:46:13.303+03:002015-05-06T20:46:13.303+03:00Buna!!
Mai exista cumva magazinul? Sau exista vreo...Buna!!<br />Mai exista cumva magazinul? Sau exista vreo sansa sa ii aflu numele? pentru ca am fost in zona si nu am gasit nimic din pacate...<br />Multumesc!!Codrutahttps://www.blogger.com/profile/02449571867726184193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-59976518022697793002014-09-15T11:43:55.722+03:002014-09-15T11:43:55.722+03:00buna, nati! am facut si eu aceasta prajitura, mi a...buna, nati! am facut si eu aceasta prajitura, mi a iesit f buna, e delicioasa, am renuntat insa de data asta la glazura, poate o voi face data viitoare. multumes c pt reteta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10506215481516669875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-78728484185868103232014-04-09T22:29:02.506+03:002014-04-09T22:29:02.506+03:00manu, laptele condensat (indulcit) are o consisten...manu, laptele condensat (indulcit) are o consistenta groasa, ca mierea. Iar peste noapte partea lichida din crema se mai absoarbe in biscuiti, asa ca restul se intareste destul de bine. Poti incerca cu o cantitate mai mica, micsorezi proportional toate ingredientele. Succes!Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-51182771468930286562014-04-09T20:04:31.434+03:002014-04-09T20:04:31.434+03:00as vrea sa stiu ce anume intareste crema respectiv...as vrea sa stiu ce anume intareste crema respectiva.. lapte cu lapte si iar lapte, plus putin suc de lamaie.. numai mie mi se pare dubios?<br />chiar as vrea sa o incerc, dar nu am curaj..Manuela G.https://www.blogger.com/profile/08178027187636247581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-4294965778823673522014-04-01T17:55:36.768+03:002014-04-01T17:55:36.768+03:00am facut si eu: au iesit dementiale!!! le-as fi ma...am facut si eu: au iesit dementiale!!! le-as fi mancat pe toate :-) multumim de reteta. mai fac :-D<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17112568055245936870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-16123488120861474642013-08-29T20:38:47.550+03:002013-08-29T20:38:47.550+03:00Arata super,imi place multArata super,imi place multAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16350385273365481013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-90899435402537643042013-04-13T20:41:36.187+03:002013-04-13T20:41:36.187+03:00kirki, poti folosi faina, dar amidonul este un lia...kirki, poti folosi faina, dar amidonul este un liant mai fin decit faina. Amidon gasesti la orice supermarket, daca esti din Romania.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-53466506820249671132013-04-13T16:43:43.955+03:002013-04-13T16:43:43.955+03:00in loc de amidon se poate folosi altceva???in loc de amidon se poate folosi altceva???kirkihttps://www.blogger.com/profile/02041422404456967321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-29563776520258537952013-03-06T16:40:15.947+02:002013-03-06T16:40:15.947+02:00Am facut si eu aceasta torta! S-a primit foarte ma...Am facut si eu aceasta torta! S-a primit foarte mare si gustoasa! Multumesc din suflet pentru receta! <br />Pofta mare la toti :*Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14266923103380333648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-67094194505829924882012-10-15T22:17:15.518+03:002012-10-15T22:17:15.518+03:00Georgy, laptele condensat era dulce? Din cite stiu...Georgy, laptele condensat era dulce? Din cite stiu eu, in Plus nu au lapte condensat indulcit, ci doar un soi de lapte concentrat, adica evaporat, similar cu cel din poza. Laptele condensat indulcit se vinde de obicei la cutii de tabla, are consistenta mierii si este foarte foarte dulce la gust. Se gaseste pe delatte.ro, dar am inteles ca exista si in auchan, marca proprie. Sau se poate face o varianta asemanatoare in casa, asa cum am pomenit in reteta si am dat si link.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-61449788941060984382012-10-14T15:13:07.850+03:002012-10-14T15:13:07.850+03:00Buna. Felicitari pentru toate retetele. M-am inspi...Buna. Felicitari pentru toate retetele. M-am inspirat des de aici si iti multumesc. Am facut si aceasta reteta, dar mie mi se pare cam acrisoara. Am folosit lapte condensat si frisca lichida din Plus. Oare trebuia ceva mai scump? Sau ce imi recomanzi? Mersi.Georgyhttps://www.blogger.com/profile/07246488638867565518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-52096343867823198952012-06-07T21:10:48.787+03:002012-06-07T21:10:48.787+03:00mikaelacorina, scuze ca raspund abia acum. Nu mai ...mikaelacorina, scuze ca raspund abia acum. Nu mai stiu daca am facut eu cu mar, dar stiu sigur ca am gustat la cineva si sint foarte foarte bune.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-18046657647129108212012-05-16T09:36:01.014+03:002012-05-16T09:36:01.014+03:00Sunt minunate.Ai incercat cu umplutura de mar?Sunt minunate.Ai incercat cu umplutura de mar?mikaelacorinahttps://www.blogger.com/profile/05449962052341555390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-59076105081211544402012-04-28T19:56:39.023+03:002012-04-28T19:56:39.023+03:00Foarte buna prajitura! Eu am pus pe ultimul strat ...Foarte buna prajitura! Eu am pus pe ultimul strat de crema biscuiti faramitati si are un aspect frumos :)Nicoleta Ginghinahttps://www.blogger.com/profile/11982371347336264579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-13754770417296151482012-03-21T17:40:03.010+02:002012-03-21T17:40:03.010+02:00astea raman in topul preferintelor pe langa cheesc...astea raman in topul preferintelor pe langa cheescakeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06839924027367601490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-55497354977182794872012-03-08T16:18:44.562+02:002012-03-08T16:18:44.562+02:00Carmen, toate masuratorile le-am facut cu o cana c...Carmen, toate masuratorile le-am facut cu o cana cu volumul de 240 ml ("cup" in engleza). 3/4 cana zahar inseamna 150 g, 1/2 cana faina inseamna cam 70-75 g. De nuci n-as putea sa-ti spun cite grame incap intr-o jumatate de cana, n-am cintarit.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-26442817515573265012012-03-08T16:11:48.867+02:002012-03-08T16:11:48.867+02:00juAm citit reteta ta si nu stiu cat inseamna 0.5 p...juAm citit reteta ta si nu stiu cat inseamna 0.5 pah cate grame ce dimensiune este paharul ca ma incanta sa incerc prajituracarmenhttps://www.blogger.com/profile/07726785537917081701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-73127366805913051712012-02-02T16:49:40.067+02:002012-02-02T16:49:40.067+02:00Irina, e normal ca blatul sa fie tare, crocant chi...Irina, e normal ca blatul sa fie tare, crocant chiar. Dupa 1-2 zile se mai inmoaie de la crema. Dar cine asteapta atit, la cit e de e buna? :)<br /><br />Reteta de "shuba" nu am pe blog, dar te poti uita aici: http://www.lalena.ro/93-reteta-salata-shuba.html Eu fac salata aceasta fix cum este descris acolo.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-75905741088347209672012-02-02T16:43:32.453+02:002012-02-02T16:43:32.453+02:00E bestiala, imbina tot ceea ce imi place mai mult,...E bestiala, imbina tot ceea ce imi place mai mult, ciocolata si cafea. Cred ca am pus un pic cam multa faina ca e destul de tare biscuitul de jos, dar in rest e absolut DELICIOASA.<br />Am o intrebare " of- prajitura", o reteta de "seliotka pod shube" nu ai?Irinahttps://www.blogger.com/profile/03667609233403197575noreply@blogger.com