tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post2968007429123850048..comments2023-12-08T18:26:21.666+02:00Comments on Diverse: Cheesecake a la NataliaDumitruhttp://www.blogger.com/profile/12336804574544020264noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-57317158148618518692011-03-01T09:45:12.511+02:002011-03-01T09:45:12.511+02:00Anca, norma aceasta de blat imi ajunge mereu la fi...Anca, norma aceasta de blat imi ajunge mereu la fix pentru forma de 28 cm. Daca vrei sa iasa mai inalt, poti mari cu 1/2 doar umplutura.<br />De pasca nu stiu ce sa zic, la mine acasa ea se face mereu cu aluat de cozonac si brinza de vaci. Dar aici am vazut ca se face deseori sub forma de prajitura cu brinza. In fond, de ce nu, cred ca o poti face pe post de pasca :) numai ca iti recomand sa o faci de proba, sa vezi daca va place, si eventual mai faci modificari mai pe gustul vostru, daca e cazul. Succes! Te astept cu impresii.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-52168279523788759842011-03-01T00:04:23.766+02:002011-03-01T00:04:23.766+02:00Buna Natalia si felicitari.Ai niste retete super.S...Buna Natalia si felicitari.Ai niste retete super.Spune-mi te rog daca pt forma cu diametrul de 28 cm ar tb sa mai maresc putin cantitatile pt blat.Merge facuta in loc de pasca,ca eu nu prea agreez aluatul de cozonac la pasca?multumiri si succes.Ancahttps://www.blogger.com/profile/17717387713534326744noreply@blogger.com