tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post4219953395451792386..comments2023-12-08T18:26:21.666+02:00Comments on Diverse: Fursecuri de ciocolată crăpate (Chocolate Crinkle Cookies)Dumitruhttp://www.blogger.com/profile/12336804574544020264noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-46947902166043431342011-01-19T09:15:58.898+02:002011-01-19T09:15:58.898+02:00Sabina, trebuie sa fie tari, dar nu ca piatra, ci ...Sabina, trebuie sa fie tari, dar nu ca piatra, ci cam ca turta dulce. Turtite imi ies si mie uneori, dar in ultima vreme obisnuiesc sa bag tava la congelator, dupa ce le modelez, cam pentru o jumatate de ora, apoi direct in cuptorul incins. In felul acesta, nu reusesc sa se turteasca prea tare.<br />Acum, despre lipiceala. Cum era aluatul dupa alea 2 ore, moale sau tare? Dupa ce sta la rece, trebuie sa se intareasca in mod vizibil. Eu il las de obicei peste noapte la frigider. Dar chiar si dupa acest timp, e normal ca aluatul sa fie putin lipicios. Daca iti umezesti miinile periodic, nu ar trebui sa fie probleme cu modelatul.<br />Totusi, cit de mare era paharul cu care ai masurat faina (sau ai folosit cintar)? Ouale cum erau, mici, mari sau de marime medie? Sint de preferat alea mai micute.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751125113388721903.post-53189465022947474982011-01-19T02:57:45.724+02:002011-01-19T02:57:45.724+02:00mie mi s-au turtit si au iesit tari ca piatra, ce-...mie mi s-au turtit si au iesit tari ca piatra, ce-am gresit?:) prea putina faina poate? era lipicios rau aluatul, chiar dupa aproape 2 ore in frigider.Sabina Ulubeanuhttps://www.blogger.com/profile/09162373809020620983noreply@blogger.com