sâmbătă, 18 aprilie 2009

Cozonac Rosenkranz



Reteta de la Gabriela. La gust nu stiu cum e, dar banuiesc dupa miros ca e bestial. Confirmarea o pot da miine. Multumesc de reteta, Gabi draga!

8 comentarii:

  1. Doamna Alfinuta, m-ati complexat de tot:)))
    Inghit in sec...:D

    Va pup, Paste frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei hai, sa nu-ti zic acuma o multime de lucruri cu care ma complexezi tu, fiecare cu ale lui :-D

    RăspundețiȘtergere
  3. Suuuper! Este grozav, arata tare, tare bine. Acum astept sa vad daca esti multumita si de gust.
    O intrebare: cum ai putut, draga mea, sa te abtii si sa nu il rupi cald?
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos si apetisant cozonacul tau!
    Astept cu nerabdare impresiile tale.Acum n-am facut cozonac,poate voi face saptamana viitoare,cand cica :)) e pastele mic...

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi, cu abtinutul nu mi-a fost greu, intrucit am un fix sadit in mine inca din copilarie: cozonacii si pasca se gusta numai in ziua de Paste. Si chiar daca n-am tinut post anul asta, nu m-am putut abate de la aceasta traditie.

    Miha, vezi ca am pus si sectiunea, merita sa faci cozonacul, e yammiii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata atat de bineeee.... cred ca a fost super bun!
    Vreau si eu :-s

    RăspundețiȘtergere
  7. Am facut si eu acest cozonac dintr-o revista germana acum vreo 14 ani...si l-am refacut ani in sir...e f.bun, merita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Liana, este intr-adevar bestial, o sa-l fac si anul asta de Pasti neaparat!
    Pofticioaso, sa stii ca nu se face greu, pe bune!

    RăspundețiȘtergere