duminică, 28 iunie 2009

Tort cu mousse de ciocolata


Facut dupa reteta Mihaelei, cu citeva mici modificiari: pentru crema alba am folosit dulce de leche, de unde si culoarea roscata a cremei; blatul mi-a iesit cam gros, de aceea l-am taiat pe grosime in 2 si am pus unul jos si altul sus. Am ornat nu cu frisca, ci cu o simpla glazura de ciocolata amaruie, peste care am mizgilit niste abstractiuni cu ciocolata alba. Delicios tortul, absolut minunat! Merci, Miha!

4 comentarii:

  1. Ce ma bucur ca v-a placut!
    Arata tare bine! ;) Iar crema aia cu lapte condensat caramelizat cred ca e divina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miha, a fost de milioane tortul, si acum ii duc dorul! :))

    Mary, thank you!

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa-l faci la urmatoarea ocazie speciala! ;)

    RăspundețiȘtergere