O gustare rapida, sanatoasa, de post, plina de vitamine, cu un gust belea: efectiv nu te poti opri din mincat! Mii de multumiri, Ina, pentru reteta!Aveti nevoie de (cantitatile sint ochiometrice, dupa gustul fiecaruia):
conopida
sare
ulei de porumb
fulgi de drojdie (se gasesc la plafar/magazine naturiste)
Conopida se spala, se taie buchetele. Separat se face un sos din ulei, sare si fulgi de drojdie. Se adauga conopida si se amesteca, mai adaugind, daca e nevoie, una sau alta. Dupa 30 de minute se poate consuma.
Ti-am zis ca e bestiala :) Ma bucur ca iti place!
RăspundețiȘtergereCu ocazia asta am descoperit si fulgii de drojdie, mi s-a parut ca un un gust foarte interesant, parca de vegeta cumva. Ulei de porumb am mai avut, dar nu stiu cum uitasem de el, ca e asa de bun si aromat.
RăspundețiȘtergereFulgii sunt folositi pt a da aroma de branza in preparatele raw. Mie tare imi plac!
RăspundețiȘtergere