Imi place foarte mult la gust aluat de la tortul precedent. Este perfect pentru tarte, atit din alea mari, cit si din alea mici, facute in forme de briose.
Cu acelasi aluat am facut intr-o zi o tarta de dovleac
Deci, aluatul este cel de mai sus (adica mai jos :p), de la tortul cu brinza.
Iar umplutura a avut urmatoarea compozitie:
500-600 g dovleac copt
2-3 linguri de zahar
4 oua
100 g smintina
1 lingurita de scortisoara
Se bat ouale cu zaharul, se adauga smintina, scortisoara si dovleacul pasat. Se toarna peste aluatul pus in forma si se coace la foc potrivit pina se prinde umplutura.
Cu acelasi aluat am facut intr-o zi o tarta de dovleac
Deci, aluatul este cel de mai sus (adica mai jos :p), de la tortul cu brinza.
Iar umplutura a avut urmatoarea compozitie:
500-600 g dovleac copt
2-3 linguri de zahar
4 oua
100 g smintina
1 lingurita de scortisoara
Se bat ouale cu zaharul, se adauga smintina, scortisoara si dovleacul pasat. Se toarna peste aluatul pus in forma si se coace la foc potrivit pina se prinde umplutura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu