miercuri, 27 aprilie 2011

Drob de curcan



Cum nu prea avem amatori de carne de miel in familie, am facut drobul de Paste din carne de curcan. A iesit bun si a fost apreciat mai ales de copii.

Aveti nevoie de:
800 g carne tocata de curcan (eu am folosit pulpa, dar merge si un ameste de pulpa cu piept)
4 oua
2 fire de ceapa verde
marar
2 catei de usturoi
sare, piper, cimbru
mozzarella

3 oua se fierb 5-6 minute, apoi se tin putin in apa rece si se curata de coaja. Celalalt ou se pune in carnea tocata, se adauga usturoiul pisat, sarea, condimentele, mararul si ceapa verde taiate marunt. Se amesteca bine compozitia. O jumatate din ea se pune intr-o forma de chec, tapetata cu hirtie de copt, se aseaza de-a lungul ouale fierte, apoi se pune restul compozitiei, se niveleaza suprafata si se presara mozzarella rasa. Se da la cuptor pentru circa 3 sferturi de ora, pina se rumeneste suprafata. Se taie cald sau rece.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails
© All rights reserved Natalia Negara
Toate fotografiile de pe acest blog sunt protejate de legea copyright-ului.
Folosirea in orice scop sau publicarea lor se face numai cu acordul proprietarului.