
Papanasii acestia reprezinta pentru mine gustul copilariei. Ii fac si eu acum pentru copiii mei, care ii papa cu miere, iaurt si cu multa placere!
Daca vreti sa-i faceti si voi, aveti nevoie de:
500-600 g brinza de vaci (mai cremoasa, daca se poate)
1 ou
1 lingura de zahar
2-3 linguri de faina

Se amesteca intr-un castron ingredientele.






Se scot pe servetele absorbante. Se servesc cu ce vreti voi. Noi preferam cu miere/smintina/iaurt/dulceata. Aici o sectiune, e practic brinza inchegata, curata sanatate pentru copii. :-)

4 comentarii:
Deliciosi sunt! Pe probatelea! Am si dovezi. :))
Abia astept sa vad dovezile!
... da eu le zic branzoaice si fac d-astea ori de cate ori mai ramane branza nemancata in frigider, deci merge si branza mai veche :)
Elvira, absolut :)
Trimiteți un comentariu