sâmbătă, 18 aprilie 2009

Cozonac Rosenkranz



Reteta de la Gabriela. La gust nu stiu cum e, dar banuiesc dupa miros ca e bestial. Confirmarea o pot da miine. Multumesc de reteta, Gabi draga!

8 comentarii:

Sabina Ulubeanu spunea...

Doamna Alfinuta, m-ati complexat de tot:)))
Inghit in sec...:D

Va pup, Paste frumos!

Nati spunea...

Ei hai, sa nu-ti zic acuma o multime de lucruri cu care ma complexezi tu, fiecare cu ale lui :-D

Gabriela Cara spunea...

Suuuper! Este grozav, arata tare, tare bine. Acum astept sa vad daca esti multumita si de gust.
O intrebare: cum ai putut, draga mea, sa te abtii si sa nu il rupi cald?
Pupici!

Miha spunea...

Foarte frumos si apetisant cozonacul tau!
Astept cu nerabdare impresiile tale.Acum n-am facut cozonac,poate voi face saptamana viitoare,cand cica :)) e pastele mic...

Nati spunea...

Gabi, cu abtinutul nu mi-a fost greu, intrucit am un fix sadit in mine inca din copilarie: cozonacii si pasca se gusta numai in ziua de Paste. Si chiar daca n-am tinut post anul asta, nu m-am putut abate de la aceasta traditie.

Miha, vezi ca am pus si sectiunea, merita sa faci cozonacul, e yammiii.

Pofticioasa Sefa spunea...

Arata atat de bineeee.... cred ca a fost super bun!
Vreau si eu :-s

Liana10 spunea...

Am facut si eu acest cozonac dintr-o revista germana acum vreo 14 ani...si l-am refacut ani in sir...e f.bun, merita!

Nati spunea...

Liana, este intr-adevar bestial, o sa-l fac si anul asta de Pasti neaparat!
Pofticioaso, sa stii ca nu se face greu, pe bune!

Related Posts with Thumbnails
© All rights reserved Natalia Negara
Toate fotografiile de pe acest blog sunt protejate de legea copyright-ului.
Folosirea in orice scop sau publicarea lor se face numai cu acordul proprietarului.