Reteta de la
Gabriela. La gust nu stiu cum e, dar banuiesc dupa miros ca e bestial. Confirmarea o pot da miine. Multumesc de reteta, Gabi draga!
© All rights reserved Natalia Negara
Toate fotografiile de pe acest blog sunt protejate de legea copyright-ului.
Folosirea in orice scop sau publicarea lor se face numai cu acordul proprietarului.
8 comentarii:
Doamna Alfinuta, m-ati complexat de tot:)))
Inghit in sec...:D
Va pup, Paste frumos!
Ei hai, sa nu-ti zic acuma o multime de lucruri cu care ma complexezi tu, fiecare cu ale lui :-D
Suuuper! Este grozav, arata tare, tare bine. Acum astept sa vad daca esti multumita si de gust.
O intrebare: cum ai putut, draga mea, sa te abtii si sa nu il rupi cald?
Pupici!
Foarte frumos si apetisant cozonacul tau!
Astept cu nerabdare impresiile tale.Acum n-am facut cozonac,poate voi face saptamana viitoare,cand cica :)) e pastele mic...
Gabi, cu abtinutul nu mi-a fost greu, intrucit am un fix sadit in mine inca din copilarie: cozonacii si pasca se gusta numai in ziua de Paste. Si chiar daca n-am tinut post anul asta, nu m-am putut abate de la aceasta traditie.
Miha, vezi ca am pus si sectiunea, merita sa faci cozonacul, e yammiii.
Arata atat de bineeee.... cred ca a fost super bun!
Vreau si eu :-s
Am facut si eu acest cozonac dintr-o revista germana acum vreo 14 ani...si l-am refacut ani in sir...e f.bun, merita!
Liana, este intr-adevar bestial, o sa-l fac si anul asta de Pasti neaparat!
Pofticioaso, sa stii ca nu se face greu, pe bune!
Trimiteți un comentariu