sâmbătă, 1 august 2009

Caut papuci :)

pentru fetita mea. Vreau sa-i iau ceva in gen Crocs. Cine imi poate da vreo idee, unde se gasesc in Bucuresti? Nu neaparat de firma, se poate si imitatie, ba chiar e preferabil, dupa cit am auzit ca ar costa originalul :-D, insa conditia de baza e marimea mica: 21-22. Am cautat pina acum in Militari shopping center (decathlon, auchan, deichmann, etc.), in Plaza Romania si in Cora, n-am gasit nicaieri, cu exceptia magazinului Leonardo, unde aveau marimi mari. Va multumesc anticipat!

8 comentarii:

Alexa spunea...

http://www.okazii.ro/catalog/29804100/CROCS-FETITA.html
Din ce stiu eu 13.5 in interior inseamna marimea 4 spre 5 respectiv 21 romaneasca.

Nati spunea...

Am vazut si eu anuntul pe okazii, dar totusi as prefera sa iau cu proba inainte. Merci oricum pentru sugestie! Mai astept, poate imi da cineva un pont despre vreo locatie chiar in BUcuresti.

Ina Todoran spunea...

este Hervis in Bucuresti? acolo aveau ceva in gen Crocs mai ieftini.

Nati spunea...

Ehh, uite tocmai in Hervis n-am intrat, care e taman pe linga auchan si decathlon, am zis ca in asta sigur nu gasesc nimic. Merci de pont, Ina, o sa trec pe acolo cind mai avem drum.

Unknown spunea...

crocs au iesit de pe piata :(. in rest nu am vazut decat la office shoes ceva asemanator, dar nu stiu daca au si masuri.

si mai e un magazin pentru copii in feeria, in partea cu carrefour-ul, nu stiu cum il cheama, dar stiu ca e imediat dupa meli melo. acolo au tot soiul de sandalute. cam piperate preturile, si eu o zic gandindu-ma la fii-mea care mai poarta lucruri de la un an la altul, adica noi am trecut de faza sezoniera....

incearca

oliviutza spunea...

Servus, Nati! Fara legatura cu postul tau, am o mamica pe blog cu un bebe cu dermatita, care te roaga sa dai detalii despre tratamentul homeopat. Ne ajuti? Multam!

Ganduri mici spunea...

Nati, mai cauti papucei? Donez eu doua perechi exact asa cum le doresti (una alba si alta verde) marime 21-22. Daca ii vrei, da un semn la mine pe blog, caci imi e tare greu sa urmaresc toate subiectele unde postez, bine?

alexxx spunea...

uitate aici pe www.sportmaniac.ro si ai super papuci crocs pentru fetita ta sper ca am fost de ajutor

Related Posts with Thumbnails
© All rights reserved Natalia Negara
Toate fotografiile de pe acest blog sunt protejate de legea copyright-ului.
Folosirea in orice scop sau publicarea lor se face numai cu acordul proprietarului.