luni, 6 decembrie 2010

Saratele din brinza de burduf

O reteta simpla de tot si rapida. Cantitatile sint aproximative.

Aveti nevoie de:
brinza de burduf (eu am folosit 200 g)
faina cit cuprinde sa iasa un aluat elastic (mie mi-a luat cam 400 g)
1-2 linguri de apa, daca e nevoie

Se pune brinza de burduf intr-un bol, se adauga faina si se framinta un aluat de consistenta plastilinei. Eu am avut nevoie si de putina apa, ca sa se lege aluatul mai bine. Se lasa la rece vreo jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie fisii. Se coc pe tava tapetata cu hirtie de copt, la foc mediu, pina la o rumenire usoara. Se pastreaza intr-un vas cu capac.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails
© All rights reserved Natalia Negara
Toate fotografiile de pe acest blog sunt protejate de legea copyright-ului.
Folosirea in orice scop sau publicarea lor se face numai cu acordul proprietarului.