O mincare potrivita pentru o cina, sau de ce nu, reincalzita, si pentru dejunul de a doua zi, daca mai ramine. Se face usor si rapid. Sursa aici.
Aveti nevoie de:
500 g varza (eu am folosit chinezeasca)
150 g sunca
100 g cascaval
4 oua (in poza am uitat sa mai pun unul)
100 g faina
1 lingurita praf de copt
sare, piper
Varza se taie, apoi se presara sare si se freaca bine cu mina, ca sa mai scada din volum. Daca varza e mai tare, se opareste in prealabil. Se taie sunca si cascavalul cubulete si se adauga peste varza. Separat se bat ouale, se adauga faina cu praful de copt, sarea si piperul. Aluatul obtinut se toarna peste varza, se amesteca bine, apoi se toarna intr-o tava. Se niveleaza compozitia, se acopera tava cu staniol si se da in cuptor pentru circa 30-40 de minute. Apoi se scoate folia de staniol si se tine pina se rumeneste suprafata. Se serveste calda.
CAMEMBERT LA CUPTOR
Acum 21 de ore
2 comentarii:
Foarte interesanta combinatia!
Bine ai revenit! ;)
Merci, Miha!
Daca indraznesti sa o incerci, sa-mi zici impresiile!
Trimiteți un comentariu